Ultima actualizare: 2 ani, 211 zile in urma | duminică, 7 februarie 2016

Share
  • Share this post on Facebook
  • Tweet about this post
  • StumbleUpon this post
  • Share this post on Google

Bebelus declarat mort, a inviat in altarul bisericii!

altar capela

Un bebelus declarat mort la putin dupa nastere in Londrina, sudul Braziliei, a revenit la viata trei ore mai tarziu, pe altarul capelei spitalului unde a fost nascut. Corpul bebelusului a fost depus de o asistenta medicala care nu s-a indurat sa il trimita la morga asa cum se procedeaza in mod normal, in altarul capelei spitalului. In momentul in care bunica fetitei impreuna cu un antreprenor de pompe funebre au venit sa ia corpul nou-nascutului in vederea inmormantarii, bebelusul a miscat un picior si a deschis ochii. Bebelusul a fost transportat ulterior la o unitate de terapie intensiva la un spital din apropiere, unde, starea lui a fost declarata stabila.

Potrivit declaratiilor echipei de medici care au asistat la nasterea bebelusului Yasmin Gomes, acesta s-a nascut viu, insa a incetat sa mai respire la putin timp dupa aceea. Medicii au incercat in zadar timp de aproape o ora sa resusciteze bebelusul, in jurul orei 11.00 acesta fiind declarat mort.

Asistenta Ana Claudia Oliveira care nu s-a indurat sa duca copilul la morga si care a asistat la nasterea fetitei a declarat ca a spalat si a imbracat copilul fara a avea nicio indoiala ca acesta era mort: pupilele ei nu raspundeau la lumina, era complet albastra, fara a lasa loc de vreo indoiala ca ar mai fi in viata.

Doctorul  Aurelio Filipak care a incercat sa readuca bebelusul la viata si care a semnat certificatul de deces al copilului a declarat citat de dailymail.co.uk: „Oamenii pot trage propriile concluzii, dar doar cei care au fost acolo stiu cu adevarat ce s-a intamplat. In 20 de ani de medicina, nu am vazut asa ceva.” El a mai spus ca o intreaga echipa de medici a incercat sa readuca la viata bebelusul timp de aproape o ora, dar tot echipamentul, printre care monitorul cardiac si Oximetrul (n.r: aparat pentru determinarea cantitatii de oxigen din hemoglobina in sangele periferic) aratau ca nou-nascutul nu mai respira si ca inima incetase sa ii bata.

Parintii bebelusului, Jenifer da Silva Gomes (22 de ani) si Cleverson Carlos Gomes (26 de ani), extrem de fericiti au declarat ca sunt de parere ca revenirea la viata a fetitei lor este un miracol: „Nu exista nicio explicatie pentru miracole. Se intampla cand vrea Dumnezeu. Daca dorinta Lui ar fi fost ca fetita noastra sa moara, am fi acceptat acest lucru, dar ne-a adus-o inapoi, asa ca trebuie sa fie un scop in asta”…

 


Iti place acest articol? Atunci te rugam apasa:
Articolul: Bebelus declarat mort, a inviat in altarul bisericii! a fost scris de: Otilia Caraza pe data de: 11 | 07 | 2013 in categoria: O lume nebuna

Stirea anterioara: O schimbare de status pe Facebook a dus la o batjocura fara sfarsit!!!
Stirea urmatoare: Chinezii Dong spanzura tauri ca sa aiba noroc!

Trimite articolul mai departe!

  
      
Acest articol a fost vizualizat de: 414 ori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

 
 
© 2011 RomOffice Grup. Toate drepturile rezervate.