Ultima actualizare: 5 ani, 52 zile in urma | vineri, 12 februarie 2016

Share
  • Share this post on Facebook
  • Tweet about this post
  • StumbleUpon this post
  • Share this post on Google

Craciunul la TV: Ediţii speciale de Crăciun la Antena 1

La Antena 1, indiferent de mercurul din termometre, Crăciunul se anunţă călduros. Telespectatorii vor avea parte de atmosfera prietenoasă a sărbătorilor petrecute aşa cum se cuvine, cu oameni dragi alături şi poveşti frumoase, umor, mzică şi bucate alese.  Şi pentru ca acest lucru să fie posibil, Antena 1 le aduce pe 24, 25 şi 26 decembrie un program special.

 În Ajun de Crăciun, Simona Gherghe le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială Acces Direct începând cu ora 17.00. Anastasia şi Ileana Lazariuc vin împreună în platoul emisiunii, iar Simona va cânta în duet cu Mirabela Dauer. O vedetă surpriză va intra în pielea  Moşului, iar telespectatorii vor trebui să ghicească prin sms despre cine este vorba. Mai pe seară, Antena 1 îi invită pe telespectatori să îl aştepte pe Moş Crăciun, alături de maeştrii umorului: Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru. Cei doi vor poposi în platoul Antena 1 aduşi de doi reni, aducându-le telespectatorilor cele mai frumoase cadouri: glume bune şi artişti de seamă. Loredana, Lupu şi Cornelia Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Voltaj şi  Heaven îi vor colinda pe cei care vor urmări vineri seara, pe 24 decembrie, Crăciun cu Nae şi Vasile, de la 20.30. Surprizele nu se opresc însă aici. În dimineaţa primei zile de Crăciun, începând cu ora 11.00, costumaţi în personaje de poveste, Răzvan – Dănilă Prepeleac, Dani – Prâslea, Daniela- Scufiţa Roşie şi Vlăduţ – nepotul lui Neghiniţă vor scoate din filele de poveste personaje precum Ileana Cosânzeana, Gulliver, Albă ca zăpăda şi cei şapte pitici şi le vor aduce direct în platoul emisiunii.  Haioşii matinali se vor bucura de prezenţa colegilor lor, Simona Gherghe, Mircea Badea şi Mihai Gâdea pe care telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă în ipostaze în care nu i-au mai văzut până acum. Printre cei care le vor face românilor dimineaţa de Crăciun mai frumoasă se numără şi Dj Rihno şi Silvia, Pepe sau Paula Seling, toţi costumaţi în personaje  de poveste. Sărbătoarea la Antena 1 continuă de la ora 13.00, alături de îndrăgita Mihaela Rădulescu care va fi alături de telespectatorii Antena 1 în prima şi a doua zi de Crăciun. Aceasta “va intra” într-o familie autentic romanească. Familia Stefan Cigu, Matilda Pascal Cojocariţa şi cei doi fii ai lor vor pune în valoare tradiţiile şi obiceiurile românesti de Crăciun, invitându-i pe cei care vor să sărbatorească „Craciunul în familie” la o masă românească, cu preparate specifice şi muzica pe măsură. Sofia Vicoveanca, Fuego, Sanda Ladosi, Viorica si Ionita din Clejani , Ştefan Hruşcă, Gelu Voicu si Taraful  Lautarii din Teleorman, Nico sunt doar câţiva dintre invitaţii Mihaelei Radulescu din prima zi de Crăciun. Din mijlocul acestora nu putea lipsi Moş Crăciun şi pentru că Moşul se spune că vine din Laponia, Mihaela Rădulescu îi aduce faţă în faţă pe Moş Crăciun din România şi pe cel din Finlanda. Si tot sambata, Bendeac a pregatit o editie “In puii mei” de zile mari. De la 20.30, Mihai Bendeac a pregătit cel mai vesel Crăciun al tuturor timpurilor! Este primul Crăciun pe care îndrăgitele personaje interpretate de Mihai Bendeac îl vor petrece alături de telespectatorii Antena 1 şi din acest motiv s-au pregătit temeinic pentru a pune în scenă o ediţie memorabilă a emisiunii „În puii mei”. 

 Petrecerea începută sâmbătă se continuă a doua zi de Crăciun. Dacă în prima zi de Crăciun, George Ivaşcu, Rodica Popescu Bitănescu, Cristina Cioran şi alţii îi vor amuza pe români cu scenetele lor, pe 26 decembrie va veni rândul Ilenei Stana Ionescu, al lui Nuami Dinescu, al lui Eugen Cristea, Darius Munteanu sau al Danei Gheorghiu să îi bine dispună pe telespectatori.

 


Iti place acest articol? Atunci te rugam apasa:
Articolul: Craciunul la TV: Ediţii speciale de Crăciun la Antena 1 a fost scris de: Otilia Caraza pe data de: 23 | 12 | 2010 in categoria: Chestiuni din televiziuni, TV

Stirea anterioara: Craciunul la TV: La ProTv, Mos Craciun e cel mai bun!
Stirea urmatoare: Craciunul la TV: Emisiuni speciale de Craciun la TVR 1

Trimite articolul mai departe!

  
      
Acest articol a fost vizualizat de: 423 ori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

 
 
© 2011 RomOffice Grup. Toate drepturile rezervate.